divendres, 15 d’abril del 2011

Ja són aquí!!!!!! Si,si,si el 13 d'abril.

Hola nois i noies!
El nostre Open 60 ja ha fet cap a Barcelona. 

Anna i Dee
El GAES Centros Auditivos ha cobert les 25.200 milles del recorregut teòric en 102 dies, 19 hores, 17 minuts i 18 segons, a una mitjana de 10,21 nusos. De fet, Caffari i Corbella han navegat un total de 28.653 milles, a una mitjana d'11,61 nusos.
Dee i Anna

Anna Corbella

Primera dona espanyola que fa la volta al món en regata… Això és el que diuen, no sé si sóc conscient del que hem fet. Cal reposar i pensar. Ara ho pensava i em costa imaginar-ho, suposo que amb el temps me n’adonaré”.Una emocionada Anna Corbella ha confessat no ser encara gaire conscient que aquest matí ha fet història en acabar amb Dee Caffari la Barcelona World Race en 102 dies, 19 hores, 17 minuts i 18 segons a bord del GAES Centros Auditivos. Es tracta de la primera tripulació íntegrament femenina que corre i acaba aquesta dura prova per a tripulacions de dues persones.
Minuts més tard, però, Corbella ha afegit que estava contenta d'estar “obrint una porta per a altres noies que naveguen. Animo les noies que naveguen a entrar en el món de la vela oceànica, que gaudiran del mar i de l'esport”

Dee Caffari 

Amb aquesta circumnavegació Dee  ja en suma quatre: va fer una BT-Global Challenge; va ser la primera dona a completar una volta al món en solitari i sense parades en el sentit est–oest, i en aconseguir la sisena posició en la Vendée Globe 2008/09 es va convertir en la primera en haver navegat al voltant del món en solitari en tots dos sentits.

“Anna és una gran companya. Amb dues mans més a bord, em sentia més segura, sabent que ella em cuidava. Ens ho hem passat molt bé i no hem tingut discussions”. Pel que fa al resultat aconseguit en la regata, la britànica ha dit que tenia sentiments oposats, perquè volia acabar entre els cinc primers i no ho ha aconseguit, però sí han assolit l’objectiu de fer la volta al món sense escales. “Però en conjunt i pel que fa al rendiment, hem d'estar contentes, perquè hem aconseguit una cosa especial i no podem oblidar que no tothom aconsegueix fer la volta al món sense parar. Acabar entre els cinc primers segueix sent la meva assignatura pendent”.



Si per alguna cosa s'ha caracteritzat la regata del GAES Centros Auditivos ha estat per la seguretat amb la qual han navegat i per la seva mostra de bon humor i bon rotllo constant. Dee Caffari i Anna Corbella han donat una veritable mostra del bon fer mariner en una volta al món.


I per acabar un regal de l'Anna I la Dee.

Foto dedicada de l'Anna i la Dee







Observeu la part superior dreta i veureu la seva dedicatòria.
Bones vacances!



6 comentaris:

  1. El video està bé i m'alegro de que estiguin bé i s'ho hagin passat bé les Gaes les tripulants de l'open 60.

    ResponElimina
  2. Felicitats per la gran regata que heu fet perque heu sigut els unics que no heu parat acap lloc.

    ResponElimina
  3. Me n'alegro molt de que hagiu arribat. Espero que us hagi agradat.

    ResponElimina
  4. moltessss felicitattsss !!!!!!!!!! euu tingut moltaa sortt espero k tingueu una bona esperienciaa ....felicitass !!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Hola que us agradat l'experiència d'estar tant de temps al mar??espero que continueu a les regates adeu.

    ResponElimina
  6. A mi m'ha agradat porque ha sigut la tornada de lo que es una volta al món i us desitjo bones festes i que esteu amb la familia i que recupereu el temps perdut amb la vostra familia.


    felicitats.......

    ResponElimina