diumenge, 8 de maig del 2011

Entrega de premis de la BWR

 Hola nois i noies!

El passat dia 4 de maig va tenir lloc l'entrega de premis de la Barcelona World Race al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Com ja sabeu, les vostres professores van rebre una invitació per assistir-hi i això és el que vam fer!

La cerimònia va començar amb l'actuació de la Coral Sant Jordi que va interpretar el tema La Mer. A continuació, va començar una càlida rebuda als regatistes, amb moltes felicitacions i el reconeixement públic del gran repte que han superat. Per la seva part, els navegants van expressar la seva felicitat i van agrair la col.laboració de totes les persones que els havien ajudat. També van felicitar a l'organització de la regata per la feina realitzada.


Es va projectar alguns vídeos dels moments més significatius de la regata que mostraven la duresa de la prova, però també la bona relació entre els participants i la intensitat de l'aventura que han protagonitzat. A més, vam rebre un missatge dels navegants del We Are Water, que encara es troben en regata, de camí a Barcelona.

Podeu llegir la crònica detallada de l'acte a: Crònica a la web oficial de la regata.
Per veure el reportatge de fotos: Entrega de premis.
També disposeu d'un vídeo resum a la web d'Esport3: http://www.esport3.cat/video/3506910/Entrega-premis-BWR.
Què us ha semblat? Feu un comentari a sota amb les vostres impressions.

3 comentaris:

  1. Hola yo bui decir dos coses la 1.Ami me a agradat la entrega de premis. la segona 2.I La regata i bui decir que es un recor el que eu fet i me a
    agradat.



    us desitgu unas bones bacanses.¡i bon añy felicitat!

    ResponElimina
  2. m'haparegut molt be la presentació,i aprofitu per felicitar a la gent que aguanyat

    ResponElimina
  3. Hola regatistes!!! m'alegro que hagueu arribat sans i estalvis, no passa res si hagueu quedat el primer o l'últim lo més important es que esteu sans i heu tornat a Barcelona,las fotos estaven molt xules i la proxima vegada ja guanyareu.
    DEUUUU

    ResponElimina