diumenge, 5 de juny del 2011

Jornada de cloenda i intercanvi d'experiències

Hola nois i noies!

El passat dissabte dia 4 de juny va tenir lloc l'acte de cloenda del programa educatiu de la Barcelona World Race, amb l'assistència de professors i professores dels centres educatius que hi hem participat.

Created with Admarket's flickrSLiDR.

Va ser molt interessant conéixer de prop l'experiència dels regatistes, ja que vam tenir l'oportunitat d'escoltar l'Anna Corbella, navegant del GAES i el Cali Sanmartí, navegant del We Are Water. Ens van parlar de com havia estat el seu dia a dia a la regata: la convivència amb el company d'equip, la duresa de la prova en quant a les condicions climàtiques i la seva vivència en relació amb les escoles que han participat.

A més vam tenir ocasió de veure com es preparava un àpat liofilitzat i vam poder tastar-ho! Després el Cali ens va mostrar algunes de les peces de roba que van utilitzar durant la regata. Podeu veure-ho tot plegat als següents vídeos:



La segona part de l'acte es va dedicar a la presentació d'experiències d'alguns dels centres que han participat al programa educatiu. Els mestres que han dut endavant el projecte ens van explicar i mostrar amb imatges i videos com havien treballat. També vam poder veure alguns dels treballs fets pels alumnes en una exposició a la mateixa sala.
Aquí teniu els enllaços als blocs:
La volta al món de l'Elisa Badia
La Portalada Barcelona World Race
Canet a tota vela

Tothom ha treballat de valent i volem aprofitar per felicitar a tots els alumnes i professors per la tasca feta, així com a l'equip responsable del programa educatiu pel seu treball de cara als centres i pel seu assessorament i suport constants. I finalment, a tots els que han fet possible la regata, en especial als navegants, perquè ens han permés viure un trosset de la seva aventura.
 Fins a la propera Barcelona World Race 2014-15!

6 comentaris:

  1. Hola regatistas!!! las fotos estban bonicas i aixo del menjar no meo creia pero ara si i lo de la roba era impresionnt quantas pesas de roba et posabas , al hora de posartela segur que et costaba.
    adew

    ResponElimina
  2. El vìdeo esta bè,això m'interesava perquè no vaig anar,pero esta be això de la jaqueta d'aigua i el menjar liofilitzati més informacio que he escoltat,també què m'ha dit la Elo.

    ResponElimina
  3. Esta bé que fosin els professor a ver com és preparan uns bons regatistes,cuanta roba és posan,com menjan,el menjar és com que sifossin una cosa rara bueno per mi,la roba que ells esposan són tres capes es vastant per nosaltres que esten en un bon estiu .

    ResponElimina
  4. Lo del primer video sobre les coses del aigua freda i lo que pot provocar.I el chubascu o lu de la chaqueta esta molt bé perque simplement la chaqueta pot cobrir bé.

    En el segon video lo del calentador rar esta bastant be i calenta aquella aigua i la bull.

    ResponElimina
  5. Hola és divertit per qué em vist lo que em estat estudian durant la regata,com es fa el menjar la roba que portan, cuantes capes porten etc...

    ResponElimina
  6. A estat be axo de veure com es bestian i com menjaben .

    ResponElimina