dimarts, 4 de gener del 2011

Quatre a l'Atlàntic, deu lluitant per arribar - Notícies - Barcelona World Race

El primer objectiu ja està aconseguit!!!

"El Trofeu de la Mediterrània Nord-Sud ja té guanyador, el Virbac-Paprec 3, i els altres dos llocs del podi se'ls han adjudicat el Foncia i l'Estrella Damm, gairebé a l'uníson amb el Mirabaud. Cal recordar que Jean-Pierre Dick ja es va adjudicar aquest mateix trofeu en la primera edició de la Barcelona World Race, en aquella ocasió l'acompanyava Damian Foxall, i ara el seu company és Loïck Peyron."

Pantalla del GPS del Virbac-Paprec3
Quatre a l'Atlàntic, deu lluitant per arribar - Notícies - Barcelona World Race:  


Mentre uns guanyaven d'altres enviaven un e-mail dient: (pots llegir tots els e-mails del dia 4-1-2011)

04.01.2011

IKER MARTINEZ des del MAFRE
 

"Aquest matí estem bastant contents ja que, per fi hem aconseguit que la màquina comenci a treballar. Les condicions fins al moment han estat molt dolentes, en cap moment s'esperaven que anessin tan malament. La nostra idea era romandre prop de la flota, però a causa del role tan gran no vam poder baixar cap al sud i hem hagut d'anar per la costa espanyola i allí només hem trobat vents molt fluixos."

"Ara tenim un vent constant, i ens trobem prop de l'Estret. Amb una mica de sort si aquest vent aguanta podríem arribar a passar al llarg del dia."
"Tenim l’esperança en el vent de l'Est, que ens permeti agrupar la flota perquè les distàncies no vagin a més."
"De moment hem lluitat tot el que hem pogut, però la regata és molt llarga. Aquest esport et dóna molts pals, i el que ens ha passat és normal. L'única cosa que ens preocupa és tenir molta distància i perdre el contacte. Mentre siguin 10 o 20 milles això pot donar moltes voltes, però en el moment que això s'ampliï a 100…"
"A veure si el mediterrani ens dóna una mica perquè fins al moment només ens ha tret"


Mafre

04.01.2011 

MISATGE DES DE L'ESTRELLA DAMM

"Hola,
Molt mal dia per l’Estrella avui. A l’apropament de l’Estret hem hagut de parar 3 vegades i fer marxa enrera amb plastics, una xarxa, un arbre a la quilla.
Ara estem lluitant contra la corrent a 3 nusos sense vent o amb 2 nusos de popa."

Bona nit


ED

Des de l'Etrella Damm

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada