diumenge, 20 de març del 2011

En directe amb els regatistes: la videoconferència.

Hola a tothom!

El dijous passat, dia 17 de març, vam anar a Barcelona a fer una videoconferència amb els regatistes de la Barcelona World Race. Els dies anteriors vam estar preparant aquesta activitat: les preguntes que volíem fer als navegants, els barcos amb els que volíem parlar i quins alumnes serien els que farien les preguntes.

Per sort el dia ens va acompanyar molt, feia sol després d'uns dies de pluja intensa. Així que vam poder aprofitar per fer una passejada per Barcelona, amb un itinerari previ que havíem preparat. Vam esmorzar al costat de la platja i després vam anar cap al Consorci El Far a fer la videoconferència.

Ens va rebre una de les responsables del programa educatiu de la Barcelona World Race, l'Anna Vico, a la qual volem agrair la seva atenció, ja que ens va acompanyar en tot el procés i va ser molt acollidora.


Un cop vam ser a la sala de premsa, vam veure que hi havien quatre periodistes, l'Eli com a presentadora del programa i els altres feien la crònica d'actualitat de la regata en castellà, anglès i francès. Després d'algunes dificultats tècniques per comunicar amb els vaixells, es va sentir la veu del regatista del Virbac-Paprec, Jean-Pierre Dick. El periodista francés va fer-li algunes preguntes i finalment van presentar als alumnes del nostre institut i l'Ismael Al Allali i El Kevin García van fer les primeres preguntes.

Més tard van contactar amb el Xabi Fernández del Mapfre i amb el Gerard Martín del Fòrum Marítim Català i també els nostres alumnes van poder parlar amb ells. Aquí podeu escoltar un dels audios publicats a la web de la barcelona World Race, on van participar el Raul Mañé i el Kevin Luque, amb imatges de la videoconferència.

6 comentaris:

  1. Bueno yo no vaig anar pero me lo an contat
    me ages agradat anar ,pero com tinc uns "companys molt bons" me lo han explicat

    ResponElimina
  2. A mi em va semblar molt bé perquè ens ho vam passar molt bé amb les dues profes i perquè la videoconferència va ser molt bona participació a lo se la videoconferencia i los de la barcelona world race i es porque avian un angles un castella una catalana i un françes i yo creo qu fue mui bien porque fu un dia mui epecial de mi vida porque pudimos ablar con gente de lo que es participar en una regata mui inportante.


    Animos a todos los regatistas porque nosotros estaremos siguendobos a todos i que nosotros estem amb busaltres aunque perdais podeis ganar i si no guañais no pasaria res abeis tenido la esperiencia de aber nabegado 2 mesus a un baixel i que nusaltres estem amb busaltres.

    animss regatistas??????(=

    ResponElimina
  3. Ens hubam pasar molbe a la sortida a Barcelona a fer la vidioconferencia numes ban poder fer la vidio conferencia 4 persones.

    ResponElimina
  4. La sortida em va agradar,la videoconferencia va estar molt be i em sento orgullos d'haver parlat amb un regatista en fi la excursio va ser un exit.

    ResponElimina
  5. Hola hami em va agradar la sortida a Barcelona
    perque bam parlar am és regatistes.

    ResponElimina
  6. Hola!
    Estic d'acord amb tots vosaltres quan comenteu que la sortida us va agradar. A mi també, i molt!
    Estic molt orgullosa de vosaltres ja que vau fer un molt bon paper a la videoconferència. No era fàcil, encara que ho haguéssim preparat.
    A més, per mi va ser un dia molt agradable, a l'aire lliure, passejant, menjant al costat del mar i sobretot rient sense parar.
    Vaig trobar a faltar als que no hi éreu, segur que haguéssiu gaudit també. Un altre cop serà...
    Gràcies a tots i totes per un dia tan fantàstic!

    ResponElimina